OM OSS

MM EkforS 

Om oss

Vi är experter på dörrar, lås och beslag!

MM Ekfors AB grundades 2015 men vi som arbetar här har varit i branschen sedan 2003. Vi har under åren fått ett stort kontaktnät inte bara i Sverige, utan även i Norge, Danmark, Finland, Estonia, Lettland och Litauen. 

 Tack vare vår långa erfarenhet kan vi finna lösningar på de mesta önskemålen som gäller dörrar och vi har alltid något förslag att komma med. Men vi har inte bara erfarenhet av dörrar utan även lås och beslag. Vi har genomgångna kurser som ASSA Abloy lås och beslag och Dorma och Geze dörrstängare och stängningsenheter.

Hos oss kan du få hjälp att hitta den bästa lösningen för vilka dörrar du behöver. Standarder och regler för branddörrar och säkerhetsdörrar ändras eller uppdateras kontinuerligt därför är det viktigt att hålla sig uppdaterad. Genom att använda våra tjänster kan du känna dig säker på att du får produkter enligt de senaste reglerna inom EU och Sverige. Är du osäker på vad du behöver? Vi ger dig råd och tips på vad du ska installera. Inte bara vad gäller dörrar utan även lås och beslag så att de möter de krav som ställs. Vi installerar utifrån tillverkarens rekommendationer och använder bara godkända material. Vi bistår även arkitekter och designers med att utveckla produkter för högsta användbarhet och för att de ska var möjliga att tillverka i större serier.

KONTAKT

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av våra tjänster och produkter. Du kan antingen fylla i formuläret, ringa eller skicka ett mejl till oss.